Registrace účastníka

Velmi nás těší Váš zájem o naši akci. Chtěli bychom Vás upozornit, že tato akce je určena primárně pro naše stávající a potenciální obchodní partnery a zákazníky. Z tohoto důvodu a z důvodu omezené kapacity si vyhrazujeme právo schválit, případně zamítnout Vaši účast na této akci. Abychom Vás mohli zaregistrovat, potřebujeme od Vás několik základních informací. Prosíme Vás tedy o poskytnutí Vašich pracovních kontaktních údajů prostřednictvím formuláře níže. Freemailové adresy nebudou akceptovány. Potvrzení, případně zamítnutí registrace Vám zašleme nejpozději do 3 pracovních dní. Mnohokrát děkujeme za pochopení.

Odesláním formuláře níže zároveň berete na vědomí, že v něm obsažené osobní údaje mohou být předány i třetím stranám, které jsou společnými pořadateli akce a že z akce mohou být pořízeny reportážní fotografie a videozáznam pro vzdělávací účely.

Souhlasím, aby společnost GAPP System spol. s r.o., Petržílkova 2565/23, 158 00 – Praha 5, IČ 60487291, zapsaná u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 27177 zpracovávala moje výše uvedené osobní údaje k mému oslovování, zasílání obchodních sdělení a pozvánek na akce, a to po dobu 5 let v souladu s Podmínkami zpracování osobních údajů. Zároveň potvrzuji, že jsem seznámen s možností svůj souhlas odvolat a s dalšími právy dle těchto podmínek.